Nye særlige rådgivere til økonomiministeren

25-08-2023
Nyhed

Magnus Ulveman og Chris Borup Preuss er blevet ansat som særlige rådgivere for vicestatsminister og økonomiminister, Jakob Ellemann-Jensen.

Magnus Ulveman og Chris Borup Preuss er blevet ansat som særlige rådgivere i Økonomiministeriet. De følger begge med fra Forsvarsministeriet, hvor de ligeledes har været ansat som rådgivere for Jakob Ellemann-Jensen, da han var forsvarsminister.

Magnus Ulveman og Chris Borup Preuss vil arbejde sammen med Alexander Reventlov, som har været særlig rådgiver i Økonomiministeriet siden december 2022.

Chris Borup Preuss kommer fra en stilling som særlig rådgiver i Forsvarsministeriet. Tidligere har han været souschef for public affairs hos Landbrug & Fødevarer og inden da formand for Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) og landsformand for Venstres Ungdom fra 2015 – 2017.

Chris Borup Preuss er uddannet folkeskolelærer fra UCC.

Magnus Ulveman kommer fra en stilling som særlig rådgiver i Forsvarsministeriet. Tidligere har han været mediechef i Dansk Erhverv og inden da kontorchef for policy- og ministersekretariatet i Fødevareministeriet, pressechef for udviklingsministeren og fungerende presse- og kommunikationschef i Sundheds- og Ældreministeriet.

Magnus Ulveman er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.