Troels Lund Poulsen tilbage som økonomiminister

31-07-2023
Nyhed

Efter at have vikarieret som fungerende forsvarsminister vender Troels Lund Poulsen 1. august 2023 tilbage som økonomiminister.

""

Troels Lund Poulsen vender 1.august 2023 tilbage til sit hverv som økonomiminister. Dermed stopper Stephanie Lose (V) som fungerende økonomiminister og genoptager sit arbejde som regionsrådsformand i Region Syddanmark.

Troels Lund Poulsen siger:

De seneste fem måneder har jeg haft fornøjelsen af at være fungerende forsvarsminister. Det har været en spændende og vigtigt opgave, men nu er Jakob Ellemann-Jensen heldigvis stærkt tilbage, og derfor er jeg også retur som økonomiminister. Det er jeg rigtig glad for, og jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet i Økonomiministeriet. Samtidig vil jeg gerne sige en dybfølt tak til Stephanie Lose, som har leveret en kæmpe indsats i regeringen og har varetaget rollen som fungerende økonomiminister på fornemmeste vis.

Troels Lund Poulsen har i perioden februar til august været fungerende forsvarsminister, idet forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V) har været sygemeldt.